Făina

Făina de soia 20 slabă în grăsimi (boabele sunt coapte moderat)

Faina de soia Terra Agro Invest
Făina de soia 20 se obține printr-un proces hidrotermal din care se extrage uleiul din boabele de soia decojite și se elimină antinutrienții care provoacă inflamații în corp. Niciun produs chimic nu este folosit în procesul hidrotermal, astfel că se obține un produs de calitate, plin de proteine, amino acizi, lecitină, ingrediente nutritive, minerale, și vitamine solubile în grăsimi.

 Compoziție chimică  Umiditate  Proteine  Grăsimi  Cenușă Fibre
 Făina de Soia 20  3%  52%  6%  6%  2%

Făina de soia 20 se caracterizează prin valoarea nutritivă excepțională, absorbția foarte bună de grăsimi și conținut de antioxidanți puternici.
Făina de soia 20 este folosită în industria de cofetărie, carmangerie și panificație.

Caracteristici:
• se digeră ușor;
• nivel ridicat de proteine de bună calitate;
• nivel ridicat de amino acizi;
• nivel ridicat de grăsimi nesaturate;
• foarte bun antioxidant.

Efecte:
• îmbunătățește valoarea nutritiva;
• îmbunătățește termenul de valabilitate al produsului final.

Pentru mai multe detalii vă rugam să faceți o ofertă de vânzare făina de soia online sau o cerere de cumpărare făina de soia online

Făina de Soia 30  bogată în grăsimi nesaturate (boabele sunt coapte moderat)

Făina de soia 30 este obținută din miez de boabe de soia printr-un tratament hidrotermal prin care uleiul nu este extras din miez. Tratamentul hidrotermal folosit rezultă într-un produs cu valoare nutritivă și biologică foarte mare și elimină antinutrientii care provoacă inflamații în corp și foarte multe pofte. În plus, raportul natural de proteine, ulei de soia, lecitină, minerale și vitamine solubile în grăsimile nesaturate rămâne neschimbat.
Făina de soia 30 este importantă datorită funcțiilor sale caracteristice cum ar fi emulsificarea, stabilitatea, retenția de apă, prevenția de râncezeală a grăsimilor – datorită conținutului ridicat de Tocoferol. Prin folosirea făinei 30 valoarea nutritivă cât și caracteristicile organoleptice ale produsului sunt mărite, aceasta putând fi folosită în industria de panificație pentru diverse produse cum ar fi pâine pentru diabetici, pâine cu valoare proteică foarte mare etc.

 Compoziție chimică  Umiditate  Proteine  Grăsimi  Cenușă Fibre
 Făina de Soia 30  3,5%  41%  25%  5%  2%

Adăugând Făina 30 la procesul de fabricare a pâinii se constată o economie, deoarece se folosește mai multă apă și mai puțină făină pentru a forma aluatul. Folosirea Făinei 30 reduce consumul de ouă și grăsimi în procesul de fabricație.
Făina de soia 30 se folosește în industria de panificație și cofetărie.

Caracteristici:
• se digeră ușor;
• nivel ridicat de proteine de bună calitate;
• nivel ridicat de amino acizi;
• nivel ridicat de grăsimi nesaturate;
• foarte bun antioxidant.

Efecte:
• îmbunătățește valoarea nutritivă;
• îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale produsului (gust, miros etc.);
• îmbunătățește termenul de valabilitate al produsului final.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să faceți o ofertă de vânzare făina de soia online sau o cerere de cumpărare făina de soia online

Făina de soia 32 bogată în grăsimi nesaturate și enzime active

Făina de soia 32 este obținută din miez de boabe de soia, printr-un proces care păstrează proteinele din soia și din uleiul de soia, lecitină, vitamine și minerale solubile în grăsimi. Făina de soia 32 este folosită în fabricarea tipurilor speciale de pâine, biscuiți, fursecuri etc.
Folosind făina de soia 32 se mărește volumul și densitatea aluatului și se prelungește durata de prospețime a produsului.

 Compoziție chimică  Umiditate  Proteine  Grăsimi  Cenușă Fibre
 Făina de Soia 32  7%  41%  25%  5%  2%

Făina de soia 32 îmbunătățește valoarea nutritivă și aspectul produselor. Această făina este recomandată oamenilor alergici la gluten dar și copiilor cu autism, în plus se mai folosește și în producția de lapte de soia.

Caracteristici:
• se digeră ușor;
• nivel ridicat de proteine de bună calitate;
• nivel ridicat de amino acizi;
• nivel ridicat de grăsimi nesaturate;
• foarte bun antioxidant.

Efecte:
• îmbunătățește valoarea nutritivă;
• îmbunătățește caracteristicile organoleptice ale produsului (gust, miros etc.);
• îmbunătățește termenul de valabilitate al produsului final.

Făina de soia 50 bogată în grăsimi nesaturate (boabele sunt mărunțite și puțin coapte)

Acest tip de făina este fabricată din boabe de soia nemodificate genetic, care sunt mai întâi mărunțite și apoi decojite. Se obține printr-un proces în care boabele de soia sunt tratate hidrotermic și coapte la temperatura și timpul stabilit. Prin acest proces, toți antinutrienții sunt eliminați, fapt ce crește valoarea proteica a făinei. Procesul descris este natural, sănătos, sigur și nu include folosirea chimicalelor.

 Compoziție chimică  Umiditate  Proteine  Grăsimi  Cenușă Fibre
 Făina de Soia 50  4-5%  40%  22%  5,2%  2,5%

Făina de soia 50 este importantă datorită funcțiilor sale caracteristice cum ar fi emulsificarea, stabilitatea, retenția de apă, prevenția de râncezeală a grăsimilor – datorită conținutului ridicat de Tocoferol. Prin folosirea făinei 50 valoarea nutritivă cât și caracteristicile organoleptice ale produsului sunt mărite, aceasta putând fi folosită în industria de panificație pentru diverse produse cum ar fi pâine pentru diabetici, pâine cu valoare proteică foarte mare etc.

Adăugând Făina de soia 50 la procesul de fabricare a pâinii se constată o economie, deoarece se folosește mai multa apă și mai puțină făină pentru a forma aluatul. Folosirea Făinei de soia 50 reduce consumul de ouă și grăsimi în procesul de fabricație.
Făina de soia 50 este folosită în industria de panificație și cofetărie

Pentru mai multe detalii vă rugăm să faceți o ofertă de vânzare făina de soia online sau o cerere de cumpărare făina de soia online